PROJEKTI

SPORTSKO – EDUKATIVNI KAMP „ODABERI SPORT S VRHUNSKIM SPORTAŠIMA“

Program Društva sportaša veterana i rekreativaca SPORTSKO – EDUKATIVNI KAMP „ODABERI SPORT S VRHUNSKIM SPORTAŠIMA“ sufinanciran je na temelju provedenog Natječaja Ministarstva turizma i sporta - Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2024. godini od 2. veljače 2024. godine i donijete ODLUKE o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2024. godini od 1. srpnja 2024. godine. Financijska sredstva za provedbu Natječaja osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2024. godinu i projekcije za 2025. i 2026.

Temeljni ciljevi Natječaja su osmisliti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na poticanje bavljenja amaterskim sportom i zdravstveno usmjerenim tjelesnim vježbanjem, organiziranje sportskih natjecanja ili sudjelovanja na sportskim natjecanjima.

MINISTARSTVO TURIZMA I SPORTA
PREVENCIJA NASILJA