ODRŽANA JE 1. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA ZAKLADE DSVR, 21.11.2022.

  • ODRŽANA JE 1. SJEDNICA UPRAVNOG ODBORA ZAKLADE DSVR, 21.11.2022.
    22. studeni 2022

    U ponedjeljak, 21. studenog 2022. održana je sjednica UO Zaklade DSVR na kojoj je izabrana predsjednica i zamjenik predsjednice Zaklade UO te je predstavljen Plan i program rada upravitelja Zaklade g. Željka Grabušića.
    Novo izabrana predsjednica Zaklade je uvažena članica DSVR-a i dugogodišnja članica UO Zaklade gđa. Marija Anzulović, a izabrani zamjenik predsjednice je uvaženi član DSVR-a g. Miroslav Novković. Upravitelj Zaklade g. Željko Grabušić predstavio je Plan i program rada te predložio inovativne aktivnosti za Zakladu i naglasio neophodnu suradnju s gradskim sportskim savezima s čime su se svi prisutni jednoglasno složili. Također, svi dokumenti revidirat će se u skladu s predloženim Planom i programom. Početkom 2023. predložena je prezentacija rada Zaklade tajnicima gradskih sportskih saveza, a kako bi se isti upoznali s ciljevima Zaklade i uključili u rad i aktivnosti, a na dobrobit potrebitih zagrebačkih sportaša.
    Sjednici su prisustvovali i gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Erna Hawelka, g. Sulejman Tabaković i g. Zdravko Čokić, a gđa. Danira Nakić Bilić zbog opravdanih razloga ispričala se zbog spriječenosti i zaželjela uspješan rad svim članovima. Upućujemo čestitke upravitelju g. Željku Grabušiću, predsjednici gđi. Mariji Anzulović i zamjeniku g. Miroslavu Novkoviću te im želimo uspješan rad u daljnjim aktivnostima u izabranom mandatu.

    DSVR