Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odlikovao je Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara bivše vrhunske sportašice i sportaše - članice i članove Društva sportaša veterana i rekreativaca

  • Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odlikovao je Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara bivše vrhunske sportašice i sportaše - članice i članove Društva sportaša veterana i rekreativaca
    08. listopad 2024

    U utorak, 8. listopada o. g. Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović odlikovao je Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara bivše vrhunske sportašice i sportaše - članice i članove Društva sportaša veterana i rekreativaca za osobiti doprinos razvoju hrvatskog sporta te ostvarene vrhunske sportske rezultate na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. Odlikovani su: Marija Anzulović, Branka Batinić, Danira Bilić, Klaudija Bubalo, Erna Hawelka, Ana-Marija Bujas Čelan, Zina Urlić, Vjekoslav Šafranić, Vladimir Janković i Zlatko Šimenc. Na svečanom prijamu odlikovani su i zaslužni pojedinci iz znanosti, kulture i gospodarstva koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti Republike Hrvatske u raznim domenama djelovanja.
    Svečanom prijamu prisustvovao je povjerenik za sport Tomislav Paškvalin kao i ostali savjetnici predsjednika Republike Hrvatske.
    Čestitamo od srca članicama i članovima DSVR te svim ostalim uvaženim zaslužnim pojedincima na dobivenim prestižnim odlikovanjima i priznanjima, a koja su dobili za svoj nesebičan rad i doprinos u djelatnostima koje su od interesa za razvoj i promociju Republike Hrvatske.

    Foto (izvor: https://www.predsjednik.hr/vijesti/)

    DSVR