U SUSRET OBILJEŽAVANJU EUROPSKOG TJEDNA SPORTA, RUJAN 2024.

  • U SUSRET OBILJEŽAVANJU EUROPSKOG TJEDNA SPORTA, RUJAN 2024.
    01. rujan 2024

    U susret smo obilježavanju Europskog dana sporta u školama u sklopu Europskog tjedna sporta. DSVR (bivše vrhunske sportašice i sportaši) i dalje će promovirati ciljeve provedenog programa kroz ljeto 2024. - Sportsko - edukativni kamp "Odaberi sport s vrhunskim sportašima" kako bi djeci približili sport i potaknuli ih da se uključe u jedan od sportova.
    Ponosni smo na provedeni program Društva sportaša veterana i rekreativaca SPORTSKO – EDUKATIVNI KAMP „ODABERI SPORT S VRHUNSKIM SPORTAŠIMA“ koji je sufinanciran sredstvima za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2024. godinie od strane MINTS-a. Financijska sredstva za provedbu Natječaja osigurana su u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2024. godinu i projekcije za 2025. i 2026.
    Temeljni ciljevi Natječaja su osmisliti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, a usmjerene su na poticanje bavljenja amaterskim sportom i zdravstveno usmjerenim tjelesnim vježbanjem, organiziranje sportskih natjecanja ili sudjelovanja na sportskim natjecanjima.
    Video možete pogledati na poveznici: SPORTSKO - EDUKATIVNI KAMP ODABERI SPORT S VRHUNSKIM SPORTAŠIMA
    Više o projektu: LINK

    DSVR