OBILJEŽENA JE ŠESTA OBLJETNICA SMRTI SPORTSKOG VELIKANA DRAGUTINA ŠURBEKA

  • OBILJEŽENA JE ŠESTA OBLJETNICA SMRTI SPORTSKOG VELIKANA DRAGUTINA ŠURBEKA
    09. srpanj 2024

    U organizaciji Društva sportaša veterana i rekreativaca, Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Stolnoteniskog saveza Zagreba te uz podršku Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade i Sportskog saveza Grada Zagreba obilježena je šesta obljetnica smrti jednog od najboljih sportaša 20. stoljeća, sportskog velikana i osnivača DSVR Dragutina Šurbeka.
    U sklopu obilježavanja šeste obljetnice, obilježene su obljetnice smrti i ostalih sportskih velikana te članova DSVR, Slavena Zambate, Zlatka Saračevića, Zlatka Kranjčara, Ive Trumbića, Zdravka Baršnika te svih onih koji su nas prerano napustili.
    Položen je vijenac na zadnje počivalište Dragutina Šurbeka tu su zapaljene svijeće za sve one koji više nisu nažalost s nama.
    Ispred Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade prisustvovala je zamjenica pročelnika Kristina Singer, ispred Sportskog saveza Grada Zagreba prisustvovao je predsjednik Vjekoslav Šafranić, ispred HSTS-a prisustvovao je glavni tajnik Goran Radanović i član Izvršnog odbora Mario Dokmanić te u ime DSVR-a član Upravnog odbora Predrag Oluić, članovi DSVR-a Zdravko Pekeč, Zlatan Muheljić, Zdravko Gjurek, Stjepan Ferenčak i stručna tajnica DSVR Eleonora Kovač.
    Najljepše zahvaljujemo svima na dolasku te na podršci institucija koje brinu da se naši sportski velikani, njihovi sportski rezultati i sportska povijest koju su ispisali nikada ne zaboravi.

    DSVR