DSVR NA 9. KONFERENCIJI – NACIONALNI PROGRAM, „ŽIVJETI ZDRAVO“, 17. LISTOPADA 2016.

 • DSVR NA 9. KONFERENCIJI – NACIONALNI PROGRAM, „ŽIVJETI ZDRAVO“, 17. LISTOPADA 2016.
  17. listopad 2016

  Grad Zagreb i Gradski ured za zdravstvo, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja organiziraju Nacionalnu konferenciju „Živjeti zdravo“ koja će se održati u
  ponedjeljak, 17. listopada 2016. godine u Velikoj dvorani NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, od 10.00 do 15.00 sati.
  Konferencija se održava u sklopu Nacionalnog programa koji se provodi u svim županijama Republike Hrvatske. Cilj Konferencije je predstaviti primjere dobre prakse promicanja zdravlja u lokalnim zajednicama, institucijama, gospodarstvenim subjektima, tvrtkama koje brinu o zdravlju, kao i kroz rad Udruga civilnog društva i projektni rad institucija. Na taj način želimo na nacionalnoj i gradskoj razini potaknuti daljnju implementaciju primjera dobre prakse i proširiti mrežu pozitivnih primjera u promicanju zdravlja.
  Na konferenciji Društvo sportaša veterana i rekreativaca predstavit će predsjednica DSVR-a Klaudija Bubalo, prof. u pratnji stručne tajnice DSVR-a Eleonore Kovač, prof.

  Kratkom prezentacijom predstavit će se DSVR kroz ciljeve i aktivnosti koje provodi, a sve u svrhu poboljšanja i razvitka sporta kao bitnog faktora u očuvanju zdravlja te jačanju psihofizičkog statusa svakog pojedinca.

  Konačan rezultat promocije sportskih aktivnosti i zdravlja je ZDRAVIJA I PRODUKTIVNIJA DRUŠTVENA ZAJEDNICA.

  "DSVR"