POZIV NA STRUČNO-EDUKATIVNO PREDAVANJE PROF. DR. SC. DAVORA PLAVECA NA TEMU ZDRAVSTVENI PREGLEDI SPORTAŠA

  • POZIV NA STRUČNO-EDUKATIVNO PREDAVANJE PROF. DR. SC. DAVORA PLAVECA NA TEMU ZDRAVSTVENI PREGLEDI SPORTAŠA
    05. listopad 2023

    Poštovane članice i članovi, dragi sportski prijatelji,
     zadovoljstvo nam je pozvati vas na stručno-edukativno predavanje prof. dr. sc. Davora Plaveca, predsjednika Hrvatskog društva za sportsku medicinu i člana Društva sportaša veterana i rekreativaca na temu: Zdravstveni pregledi sportaša koje će se održati u srijedu, 18. listopada 2023. u 10.00 sati u Sportskom savezu Grada Zagreba, Savska cesta 137 (etaža -1). Sportski savez Grada Zagreba i Društvo sportaša veterana i rekreativaca dali su veliki doprinos u organizaciji stručnog predavanja.
    Očekujemo veliki odaziv sudionika jer je poziv upućen od strane krovne sportske organizacije SSGZ-a prema svim udruženim članicama - gradskim sportskim savezima i sportskim klubovima, a u interesu edukacije stručnog kadra - trenera, sportašica i sportaša.
    Ovom prilikom zahvaljujemo se prof. Plavecu na velikom doprinosu zagrebačkom sportu, kao i na promociji rada i hvalevrijednih prijedloga od strane Društva sportaša veterana i rekreativaca te Sportskom savezu Grada Zagreba na velikom angažmanu oko organizacije stručnog predavanja. 

    Veselimo se vašem dolasku.
     
    S poštovanjem,

    Predsjednica
    Klaudija Bubalo, mag. cin.