INFO ZA ČLANOVE OD VELJAČE DO LIPNJA 2023.

  • INFO ZA ČLANOVE OD VELJAČE DO LIPNJA 2023.
    14. veljača 2023

    U ponedjeljak, 13.02.2023. održane su sjednice Upravnog odbora DSVR i Upravnog odbora Zaklade DSVR.
    • Teme dnevnog reda Upravnog odbora DSVR odnosile su se na daljnje funkcioniranje DSVR-a, provedbu sportskih programa, sudjelovanje sportaša veterana na međunarodnim natjecanjima, organizacija okruglih stolova na temu "Žene u sportu" za 08. ožujka 2023. i "Lice i naličje vrhunskog sporta"  za travanj 2023. kao i organizacija - doček delegacije bivših vrhunskih sportaša veterana iz Novog Sada u svibnju 2023. s kojima DSVR ima potpisan Sporazum o suradnji. Također, revidirano je članstvo Savjeta za mandatno razdoblje 2023. - 2027. u skladu s člankom 37.  stavkom 2. Statuta DSVR. Odluka o članovima Savjeta predloženih od strane Upravnog odbora proslijedit će se istima nakon što se predloženi članovi kontaktiraju radi pristanka na članstvo.
    • Teme Upravnog odbora Zaklade DSVR odnosile su se na razvoj projekata Zaklade, a naglasak je bio na organizaciji projekta - Utrka sportaša i rekreativaca na RSC Jarun u svibnju 2023., a što je prezentirao upravitelj Zaklade g. Željko Grabušić, kao i potrebnu analizu za potrebite sportaše predsjednica Zaklade Marija Anzulović. Projekti Zaklade promovirat će rad Zaklade te doprinijeti da se osiguraju financijska sredstva za potrebite sportaše sukladno kriterijima.
     
    Stručna tajnica – koordinatorica svih projekata DSVR i Zaklade DSVR u suradnji s Upravom i aktivnim članovima DSVR-a, eminentnim vanjskim suradnicima DSVR-a i medijima intenzivno i stručno radi na pripremi i organizaciji svih projekata koji su zahtjevni u samoj pripremi kako bi isto bilo organizirano na najvišoj razini. Pozivi na okrugli stol „Žene u sportu“ (ožujak 2023.) i „Lice i naličje vrhunskog sporta“ (travanj - svibanj 2023.) bit će upućeni mailom.
    • Kako su prostorije DSVR-a sanirane od potresa, iste su dostupne utorkom od 11.00 do 16.00 sati za druženje i aktivnosti članova u  istima.
    • Vezano za uključivanje članova u kvalitetne i stručne sportsko rekreativne programe na koje vas intenzivno potičemo, a koji su vam dostupni putem sportskog saveza „Sport za sve“, informacije možete dobiti na sljedeće kontakte: +385 1 6431 022 , +385 1 6431 023 i sportzasve.zagreb@gmail.com
    • Dolazak u prostorije DSVR-a obavezna je najava putem maila na drustvo@drustvosportasaveterana.hr.
     
    Društvo sportaša veterana i rekreativaca
    Stručna tajnica
    Eleonora Kovač, mag.cin.
    Mob: +385 99 251 8894
    A: Vojnovićeva 42/II, 10000 Zagreb, Hrvatska
    W: www.drustvosportasaveterana.hr
    E: drustvo@drustvosportasaveterana.hr