EVALUACIJA PROJEKTA ACTIVE IN SPORT AGAIN (2020. - 2021,) - EU KOMISIJA

  • EVALUACIJA PROJEKTA ACTIVE IN SPORT AGAIN (2020. - 2021,) - EU KOMISIJA
    30. ožujak 2022

    Poštovani i dragi suradnici i članovi DSVR-a,
    zadovoljstvo nam je obavijestiti vas o evaluaciji EU projekta Active in Sport Again od strane EU komisije i ostvarenih 88 bodova od sveukupno 100 na što možemo biti izuzetno ponosni. Isto smatramo velikim uspjehom za DSVR te sve vas koji ste doprinijeli u projektu s obzirom na provedbu projekta kroz dvije teške pandemijske godine uzrokovane COVID-19. Zbog COVID-19 nažalost nismo mogli realizirati sva putovanja između zemalja partnera, a što u konačnici utječe i na valoriziranje samog projekta. Bez obzira na probleme s kojima smo se susretali uspješno smo odgovorili na iste te smo projekt proveli na najvišoj razini u svakoj zemlji partner. - SFoA, Slovenija i BSDA, Bugarska.
    Partnerima i suradnicima - SSGZ, NZJZ Dr. Andrija Štampar, Sport za sve, RK Lokomotiva Zagreb i članovima DSVR koji su aktivno sudjelovali u projektu kroz 2020. i 2021. godinu zahvaljujemo na suradnji, pomoći pri realizaciji svih sportsko – rekreativnih aktivnosti, sportskih manifestacija, sudjelovanju na okruglim stolovima i edukativnim radionica jer samo uz sve vas/nas ovaj projekt je ostvario pozitivne i zavidne rezultate te opravdao svoju provedbu i osigurao dugoročnu vidljivost u RH, ali i u EU.
    Sve aktivnosti, izvještaje, medijsku popraćenost projekta možete pogledati na Internet stranici DSVR-a: HR: http://www.drustvosportasaveterana.hr/AS-A.php, EN: http://www.drustvosportasaveterana.hr/AS-A_en.php  te završni film o projektu na YouTubu: https://www.youtube.com/watch?v=4_SSBlVcsWY.

    Društvo sportaša veterana i rekreativaca