Sretan rođendan želimo našoj dragoj članici gđi. Branki Batinić

• Sretan rođendan želimo našoj dragoj članici gđi. Branki Batinić
    08. svibanj 2022

Sretan rođendan želimo našoj dragoj članici, bivšoj vrhunskoj stolnotenisačici i jednoj od najboljih sportašica RH i šire, a danas aktivnoj veteranki gđi. Branki Batinić!

Životopis
    BRANKA BATINIĆ, bivša vrhunska stolnotenisačica iz Vinkovaca gdje je i počela igrati stolni tenis u Spačvi odnosno Lokomotivu, a veći dio karijere bila je vezana uz Zagreb (Marathon i Mladost) gdje je ostvarila velike sportske uspjehe. Branka je bila 22 puta prvakinja Jugoslavije, 16 puta prvakinja Balkana, 42 puta prvakinja Hrvatske, najbolja sportašica Jugoslavije 1975., najbolja sportašica Hrvatske 1975. i 1984., najbolja sportašica Zagreba 1984. i Vinkovaca 1975., šest godina zaredom najbolja sportašica Akademskog sportskog društva Mladost (1980. - 1986.), dobitnica Nagrade Grada Zagreba 1981., osvajačica je sedam medalja sa svjetskih i europskih prvenstava za vrijeme aktivnog igranja, sedam puta veteranska europska prvakinja i dva puta svjetska veteranska prvakinja.U 2021. godini dobitnica je Nagrade HOO-a Matija Ljubek za iznimna sportska postignuća i doprinos stolnom tenisu u nas i svijetu.