• OSNIVAČ DSVR-A DRAGUTIN ŠURBEK UVRŠTEN U FOND IMENA NA 3. SJEDNICI ODBORA ZA IMENOVANJE NASELJA, ULICA I TRGOVA
    31. siječanj 2022

Društvo sportaša veterana i rekreativaca predložilo je ime osnivača DSVR-a - Dragutin Šurbek da se uvrsti u Fond imena jer nam je krajnji cilj imenovanje jedne od ulica u Gradu Zagrebu po bivšem vrhunskom sportašu koji je označio povijest stolnog tenisa u nas i svijetu, a koji to zaista i zaslužuje temeljem svojih sportskih postignuća. Prijedlog je upućen 04. studenog 2020. godine, a 31.01. o.g. na 3. sjednici Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova isto je i prihvaćeno. Na sjednici je prisustvovala i predsjednica DSVR-a gđa. Klaudija Bubalo kao predstavnica predlagatelja DSVR.
    Nadamo se kako će jedna od ulica u Gradu Zagrebu dobiti ime po našem osnivaču i velikom sportašu svih vremena g. Dragutinu Šurbeku.