EUROPSKI TJEDAN SPORTA OD 23. DO 30. RUJNA 2021.

• EUROPSKI TJEDAN SPORTA OD 23. DO 30. RUJNA 2021.
    23. rujan 2021

Otvoren je Europski tjedan sporta 23.09.2021. - Europski trg, Zagreb.
    Ove godine po sedmi puta zaredom od 23. do 30. rujna održat će se Europski tjedan sporta s ciljem poticanja građana Europe na važnost tjelesne aktivnosti diljem naše zemlje.
    Ministarstvo turizma i sporta kao Nacionalni koordinator tjedna i ove godine je pripremio niz događanja koja će se u sklopu tjedna održati diljem Lijepe naše s ciljem osvješćivanja građana o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću.
    Članovi DSVR-a, predsjednica gđa. Klaudija Bubalo, članica Upravnog odbora gđa. Marija Anzulović, stručna tajnica gđa. Eleonora Kovač i ostali članovi obilježili su Europski tjedan sporta zajedno sa suradnicima Sport za sve - Zagreb i Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" te kolegicama i kolegama iz sustava sporta Grada Zagreba.
    U Zagrebu, 26.09.2021. na RSC Jarun organizirane su sportske aktivnosti u koje se svi građani mogu uključiti i doprinijeti EU tjednu sporta!