• Primjer dobre prakse - Članovi DSVR aktivni i nakon sportske karijere - EU projekt Active in Sport Again, RŠC Jarun
    02. rujan 2020

U srijedu, 02. rujna 2020. članovi DSVR-a aktivno su sudjelovali u sklopu rekreativnog programa koji organizira suradnik na  EU projektu AS-A Sport za sve - Ljetni besplatni program na RŠC Jarun od 19.30 do 20.30 sati te su doprinijeli realizaciji Europskog projekta AS-A.
    Projekt Active in Sport Again - Primjer je dobre prakse, kako ostati i nakon sportske karijere aktivan i uključen u rekreativne aktivnosti sustava sporta Grada Zagreba.

Europski projekt Active in Sport Again! je projekt ERASMUS + čiji je nositelj Društvo sportaša veterana i rekreativaca, a partneri su BSDA, Bugarska i Športna zveza Ajdovščina, Slovenija te suradnici Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, SSGZ, Sport za sve - Zagreb i Rukometni klub Lokomotiva Zagreb.