• NAJAVA - SUDJELOVANJE ČLANOVA DSVR (Klaudija Bubalo, Marija Anzulović, Tomislav Paškvalin, Sulejmna Tabaković, Željko Mavrović, Eleonora Kovač) NA SPORT FEST KONFERENCIJI 2019.
    13. kolovoz 2019

I ove godine ČLANOVI DSVR-a su sudionici SPORT FEST KONFERENCIJE 2019. KOJA ĆE SE ODRŽATI OD 4. DO 6. LISTOPADA 2019.:
    KLAUDIJA BUBALO - Bivša vrhunska rukometašica koja je nastupala 164 puta za rukometnu reprezentaciju. Klaudija Bubalo proglašena je najboljom rukometašicom Hrvatske, direktorica RK Lokomotive, profesorica kineziologije, predsjednica Društva sportaša veterana i rekreativaca kao i predsjednica Zaklade Društva sportaša veterana i rekreativaca. Dobitnica je brojnih nagrada u sportu za sportska postignuća i predani rad.
    MARIJA ANZULOVIĆ - Bivša reprezentativka hrvatske odbojkaške reprezentacije. Mnogobrojni nastupi za Hrvatsku odbojkašku reprezentaciju obilježili su njezinu karijeru. Marija Anzulović radi pri Zagrebačkom odbojkaškom savezu - voditeljica je mlađe dobnih kategorija, roditelj je djece sportaša te je članica Upravnog odbora Društva sportaša veterana i rekreativaca i Upravnog odbora Zaklade DSVR. Dobitnica je brojnih nagrada u sportu za sportska postignuća i predani rad.
    TOMISLAV PAŠKVALIN - Tomislav Paškvalin, bivši vrhunski vaterpolist koji je nastupio 285 puta u vaterpolskoj reprezentaciji. Nositelj je dviju zlatnih olimpijskih medalja u vaterpolu. Imenovan je pomoćnikom ministra znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Dopredsjednik je Hrvatskog kluba olimpijaca i dobitnik je eminentnih nagrada u sportu za sportska postignuća i predani rad. Član je Savjeta DSVR-a i član je Stalnog radnog tijela "Lice i naličje vrhunskog sporta".
    SULEJMAN TABAKOVIĆ - Sulejman Tabaković član je Upravnog odbora DSVR-a, Upravnog odbora Zaklade DSVR te potpredsjednik Stalnog radnog tijela „Lice i naličje vrhunskog sporta“ čija je i tematika predmetnog panela Sport Festa 2019. Aktivno sudjeluje u radu DSVR-a kao i u donošenju pravnih i strateških dokumenata za DSVR. Takoder sudjeluje u kreiranju projekata bitnih za sustav sporta na gradskoj i nacionalnoj razini za dobrobit šire drustvene zajednice.
    ŽELJKO MAVROVIĆ - Bivši vrhunski boksača i dobitnik Zlatne rukavice (najvećeg trofeja u povijesti hrvatskog boksa). Željko je dvaput nastupio na Olimpijskim igrama, bio je i boksački prvak Europe tri godine za redom. Osvojio je dva naslova hrvatskog sportaša, dobitnik je eminentnih nagrada u sportu za sportska postignuća i predani rad te je član Upravnog odbora Zaklade DSVR.
    ELEONORA KOVAČ - Stručna tajnica DSVR, gl. koordinator u suradnji s organizatorom Sport Fest konferencije 2019. Sudjelovala je u kreiranju, pripremama i radu  svih programa i projekata Društva sportaša veterana i rekreativaca. Istaknuta djelatnica u sustavu sporta Grada Zagreba s više od 20 godina radnog iskustva na gradskoj i nacionalnoj razini.

Više o Sport Festu možete pogledati na društvenoj mreži: https://www.facebook.com/sportfestporec/?epa=SEARCH_BOX