• ODRŽAN REGIONALNI SASTANAK KOORDINATORA CCPA OFFS OD 21. DO 23. 05.2019., Beograd i ODRŽAVANJE REGIONALNOG STRUČNOG SEMINARA CCPA OFFS OD 05. DO 07.06.2019. - Budva, Crna Gora
    03. lipanj 2019

Predstavnice DSVR - CCPA OFFS (gđa. Renata Gomaz - vanjski stručni suradnik DSVR i gl. koordinator CCPA OFFS Hrvatska i gđa. Aleksandra Lipić, asistentica CCPA OFFS Hrvatska, član Upravnog odbora DSVR) sudjelovale su na regionalnom radnom sastanku koordinatora CCPA OFFS koji se održao u Beogradu od 21. do 23. svibnja 2019. godine.
    Donijeti su konstruktivni prijedlozi i zaključci koji će doprinijeti u realizaciji OFFS projekta u 2019., a koji je namijenjen djeci u dobi od 6 do 12 godina kao i edukaciji voditelja - trenera koji sudjeluju u međunarodnom, sportskom i humanitarnom projektu.
    Na sastanku su prisustvovali i predstavnici iz BIH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Od 05. do 07. lipnja 2019. održat će se Regionalni stručni seminar za lidere i trenere u Budvi u organizaciji OFFS Montenegro.
    Predstavnice DSVR - CCPA (gđa. Aleksandra Lipić, as. koord. CCPA OFFS, član UO i gđa. Eleonora Kovač, stručna tajnica DSVR i gl. koordinator OFFS ispred DSVR) sudjelovat će na predmetnom seminaru u sklopu teoretskog i praktičkog djela te će usvojiti nova znanja i vještine, a sve kako bi i Seminare u organizaciji DSVR - CCPA koji se planiraju u srpnju u Hrvatskoj organizirali na najvišoj razini.

Stručna tajnica DSVR
    Eleonora Kovač, mag. cin.