"OFFS petak" - međunarodni projekt u Ženskom nogometnom klubu 4 rijeke Karlovac

  • 29. ožujak 2019

    "OFFS petak" - međunarodni projekt u Ženskom nogometnom klubu 4 rijeke Karlovac razveselio je djevojčice, stručni kadar i roditelje.
    CCPA Hrvatska (gl. koordinatorica Renata Gomaz) i DSVR (predstavnice Aleksandra Lipić i Eleonora Kovač) u suradnji sa ŽNK 4 rijeke Karlovac organizirali su OFFS za djevojčice u dobi od 5 do 15 godina. Škola će se provoditi petkom kroz ožujak i travanj.
    Koordinatorica CCPA Hrvatska Renata Gomaz intervjuirala je majku djevojčice koja je s 5 godina sudjelovala u OFFS-u u Karlovcu 2009. godine. Danas djevojčica ima 15 godina i predano trenira u ŽNK 4 rijeke Karlovac!
    Predivan trenutak, nezaboravna sjećanja i ponovni susret s projektom OFFS koji je bio pokretač da se djevojčica uključi aktivno u sport. Primjer kako OFFS projekt ispunjava svoje strateške ciljeve na dobrobit djece i cijele društvene zajednice!
    Veliko hvala predsjednici ŽNK 4 rijeke Karlovac - gospođi Mariji Goršić što je prepoznala hvalevrijedan međunarodni projekt i poduzela sve radnje da se isti i organizira u iznimno kvalitetnom ženskom nogometnom klubu na nacionalnoj razini. Hvala i kolegi iz Crne Gore Zoranu Vukoviću - Vuka (koordinator CCPA Crna Gora) što je preporučio predmetni klub koji zaslužuje pažnju od CCPA Hrvatska. Primjer kluba koji radi na omasovljenju djevojčica u sportu.
    Hvala i trenerima Daliboru Koreniću i Darku Hrastovečkom na predanom radu s djevojčicama i uspjesima koje klub ostvaruje!

    DSVR