ODRŽAN I OBILJEŽEN 1. ZAGREBAČKI ŠKOLSKI DAN - 20.03.2019., ARENA-ZAGREB

  • ODRŽAN I OBILJEŽEN 1. ZAGREBAČKI ŠKOLSKI DAN - 20.03.2019., ARENA-ZAGREB
    21. ožujak 2019

    U srijedu, 20. ožujka u prepunoj dvorani Arena - Zagreb održan je 1. ZAGREBAČKI ŠKOLSKI SPORTSKI DAN!
    Tom prilikom obilježilo se 60 godina postojanja Školskog sportskog saveza Grada Zagreba koji je svojim stručnim radom, inovativnostima iz godine u godinu postao Savez vrijedan svih pohvala i dolaska eminentnih imena iz vrhunskog sporta, koja su podijelila medalje najboljim učenicama i i učenicima 7. do 8. razreda OŠ te djevojkama i mladićima SŠ u sportovima: odbojka, rukomet, košarka i futsal.
    Tijekom dana odigralo se 16 utakmica u 4 sportske grane (futsal, odbojka, košarka, rukomet), sudjelovale su 32 ekipe iz 16 osnovnih škola i 16 srednjih škola Grada Zagreba, a sve utakmice odigravale su se na 2 terena.
    Članovi DSVR-a, eminentna imena Hrvatskog sporta (predsjednica DSVR-a, gđa. Klaudija Bubalo, gđa. Marija Anzulović, g. Nikola Dragaš, g. Vjekoslav Šafranić, g. Robert Grdović, Aleksandra Lipić - kao odbojkaška sutkinja i stručna tajnica DSVR gđa. Eleonora Kovač) sudjelovali su na dodjelama medalja, pehara i diploma najboljima.

    Ovom prilikom čestitamo učenicama, učenicima OŠ i djevojkama i mladićima SŠ na plasmanima te organizatoru - ŠSSGZ na izuzetnoj organizaciji. Čestitke i trenerima, nastavnicama i nastavnicima te roditeljima koji su doprinijeli u uspjehu svoje djece te uspjehu škola općenito, a sve na jedno veliko zadovoljstvo sudionika, ali i svih onih koji predstavljaju zagrebački sport. Ekipama koje su se plasirale na Državno natjecanje ŠSD-a želimo puno uspjeha!
    Veselimo se i sljedećem DANU ZG ŠKOLSKOG SPORTA!

    DSVR