• ČESTITKE RADE KRNJETI NA OSVOJENOM PRVOM MJESTU I ZLATNOM ODLIČJU NA SVJETSKOM PRVENSTVU U JUDU ZA VETERANE, CANCUN, MEKSIKO
    19. listopad 2018

Više od 1000 judaša i judašica iz cijelog svijeta doputovalo je u Cancun, Meksiko gdje se održalo Svjetsko prvenstvo za veterane. Hrvatsku su predstavljali dvojica judaša, Zvonko Erak (M8, do 73 kg) koji je osvojio 5. mjesto, izgubivši u borbi za broncu, a najveći uspjeh upisao je Rade Krnjeta (M7, do 90 kg) osvojivši prvo mjesto.
    Dva ippona i dva wazarija bili su dobitna kombinacija za svjetsko zlato hrvatskog veterana, koji je prošle godine osvojio svjetsku broncu. Početkom druge minute borbe ipponom je Krnjeta pobijedio Vegu (URU), a nakon toga slavlja protiv njemačkih judaša donose prvo mjesto. Hinterleitner je pao na dva wazarija, a u finalu je Loch poveo wazarijem, da bi Krnjeta slavio ipponom i donio u Hrvatsku svjetsko zlato.

Čestitke g. Krnjeti na rezultatu zlatnog sjaja! Njegov entuzijazam, ljubav prema treniranju i judu te veliko odricanje donijelo mu je još jednu medalju u sportskoj karijeri. Medalju zlatnog sjaja!

Ponosni smo na njegova sportska postignuća i zalaganje u sportu, ali i na kontinuirani rad i aktivnosti te promociju Društva sportaša veterana i rekreativaca!