ODRŽAN SEMINAR CCPA OFFS, JAHORINA, BIH OD 27. DO 29.07.2018.

  • ODRŽAN SEMINAR CCPA OFFS, JAHORINA, BIH OD 27. DO 29.07.2018.
    30. srpanj 2018

    Održan je seminar CCPA OFFS u organizaciji CCPA OFFS BIH za lidere i trenere iz BIH, Srbije i Hrvatske od 27. do 29. srpnja 2018. godine na Jahorini.
    Seminar je završio analizom svega naučenog kroz praktični i teoretski dio koji je odrađen u sklopu radionica koje su bile namijenjene liderima i trenerima. Usvojena su nova znanja, a sve u cilju kako bi se projekt OFFS na najvišoj razini i realizirao u kolovozu 2018. godine.
    Predstavnici Hrvatske na seminaru bili su stručni tim CCPA Hrvatska - DSVR (Renata Gomaz - koordinatorica CCPA Hrvatska, Aleksandra Lipić - asistentica CCPA i instruktorica CCPA OFFS i Eleonora Kovač, stručna tajnica DSVR i instruktorica CCPA OFFS) koje su ujedno bile uključene i u organizacijski tim seminara, također predstavnici iz Hrvatske bili su lideri i treneri iz Slavonskog Broda i Osijeka - Antunovac koji će provesti projekt OFFS u svojim sredinama za djecu u dobi od 6 do 12 godina.
    Renata Gomaz, koordinatorica CCPA Hrvatska zahvalila se organizatorima iz BIH, svim sudionicima, a osobito predstavnicima iz Hrvatske na sudjelovanju na seminaru te im zaželjela uspješan rad u kolovozu gdje ćemo se ponovno svi susresti u radnoj atmosferi.
     

    DSVR