ČLANOVI DSVR-A U MUZEJU GRADA ZAGREBA, PODRŠKA HUMANITARNOJ AKCIJI ZA DENI NOVOSEL

  • ČLANOVI DSVR-A U MUZEJU GRADA ZAGREBA, PODRŠKA HUMANITARNOJ AKCIJI ZA DENI NOVOSEL
    26. siječanj 2018

    Članovi DSVR- a - bivši vrhunski sportaši, ali i rekreativci, Klaudija Bubalo, Boško Lozica, Vjekoslav Šafranić, Željko Grabušić, Vladimir Fumić, Rade Krnjeta, Robert Grdović, Marija Anzulović, Ivan Rebić, Eleonora Kovač i dr. podržali i uveličali ispred Društva sportaša veterana i rekreativaca projekt Noć muzeja, tematike Muzeji i sport, kao i Humanitarnu akciju "SPORT ZA SVE".

    Dopredsjednik Upravnog odbora DSVR-a, g. Boško Lozica obratio se svim posjetiteljima i sudionicima projekta te naglasio bitnost bavljenja sportskim aktivnostima od najranije dobi koje direktno utiču na zdravstveni, odnosno psihofizički status svakog pojedinca.
    Također, zahvalio se predstavnicima Muzeja Grada Zagreba na odličnoj organizaciji projekta, ali i na organizaciji hvalevrijedne Humanitarne akcije "SPORT ZA SVE" koja je osmišljena zbog pomoči djevojčici Deni Novosel radi kupnje monoskija koji će joj omogućiti kvalitetnije bavljenje sportom, a time pružiti i jedan novi elan za ostvarenje pobjeda.

    Svi prisutni članovi imali su mogućnost predstaviti se i naglasiti što je sve bitno kako bi se sportaši što duže zadržali u sportu bilo da se radi o individualnom ili ekipnom sportu, što je ono što sportaša čini posebnijim i drugačijim od drugih te koja su sve potrebna odricanja kako bi se do vrhunskih rezultata i došlo.

    Nadamo se kako će Deni doći do monoskija i kako će uz već sada veliki napor, odricanje ali i ljubav prema skijanju doći do pobjeda u sportskom, ali i životnom smislu.

    DSVR