IZBORNA SKUPŠTINA SSGZ-A, 21.12.2017.

• IZBORNA SKUPŠTINA SSGZ-A, 21.12.2017.
    21. prosinac 2017

U četvrtak, 21.12.2017. održana je Izborna Skupština SSGZ-a.
    Izabran je novi - stari predsjednik SSGZ-a, g. Nikola Dragaš, dopredsjednik g. Marko Jakopović, članovi Upravnog odbora (Nikola Dragaš, Marko Jakopović, Velimir Bašić, Tomislav Horvat, Damir Vujić, Pero Karatović, Tomislav Družak, Đurđica Novosel, Irena Cajner Mraović, Miro Pavlović, Josip Držaić, Mladen Palac i Neven Jerkić) i članovi Nadzornog odbora (Vjekoslav Šafranić, Marko Kallay i Branko Peašinović) za mandatno razdoblje 2018. - 2022.
    Predsjedniku g. Nikoli Dragašu hvala na dosadašnjem radu i angažmanu za sustav sporta Grada Zagreba te se veselimo daljnjem njegovom radu i dobroj suradnji sa svim institucijama koje su bitne za opstojnost i razvoj sustava sporta Grada Zagreba.

Također, čestitamo svim izabranim članovima Upravnog odbora kao i članovima Nadzornog odbora SSGZ-a.

Predsjedniku, dopredsjedniku, Upravnom odboru, Nadzornom odboru, stručnoj službi SSGZ-a kao i svim Skupštinarima želimo uspješno mandatno razdoblje 2018. - 2022.