• ODRŽANA JE REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA DSVR, ČESTITKE NOVOJ PREDSJEDNICI MARIJI ANZULOVIĆ I SVIM ČLANICAMA I ČLANOVIMA UPRAVNOG ODBORA, NADZORNOG ODBORA I SUDA ČASTI
    15. studeni 2023

U srijedu, 15.11.2023. održana je redovna izborna Skupština Društva sportaša veterana i rekreativaca. Usvojene su sve točke dnevnog reda jednoglasno. Po završetku redovnog dijela Skupštine predsjednica Klaudija Bubalo zahvalila se Upravnom odboru na suradnji, svim skupštinarima i stručnoj tajnici Eleonori Kovač na predanom radu u organizaciji i provedbi svih projekata i programa u mandatnom razdoblju 2019.-2023. koji su provedeni na visokom stručnom i profesionalnom nivou. Potom je prepustila Izbornom povjerenstvu izbor novog predsjednika/ce za mandatno razdoblje 2023.-2027. godinu.

Izabrana je nova predsjednica DSVR Marija Anzulović, a ista je predložila za dopredsjednicu Klaudiju Bubalo i dopredsjednika Tomislava Paškvalina te ostale članove Upravnog odbora Ernu Hawelku, Branku Batinić, Milivoja Bračuna, Marcela Vučetića, Ivicu Jelića i Željka Grabušića. U Nadzorni odbor izabrani su Rade Krnjeta, Ante Čutura i Branko Peašinović, a u Sud časti Ivica Špehar, Sven Ušić, Zina Urlić, Željka Šaban Miličić i Željko Jurić.

Predsjednica Marija Anzulović predstavila je Plan rada za mandatno razdoblje 2023.-2027., a koji se temelji na već započetim projektima u prethodnom mandatnom razdoblju u kojem je predsjednica Klaudija Bubalo doprinijela velikim zalaganjem u suradnji s Upravnim odborom i širim članstvom. Također, predsjednica i dopredsjednica naglasile su kako se ponose dosadašnjim radom i projektima DSVR-a kao i s prepoznatljivosti DSVR-a u široj sportskoj društvenoj zajednici od ostalih dionika u sustavu sporta i šire.

Zahvaljujemo se svim skupštinarima na dolasku, bivšim vrhunskim sportašicama i sportašima, sportskim legendama i sportskim djelatnicima te rekreativcima (Marija Anzulović, Klaudija Bubalo, Erna Hawelka, Branka Batinić, Vjekoslav Šafranić, Nikola Plećaš, Tomislav Paškvalin, Nikola Dragaš, Vlado Lisjak, Damir Škaro, Andro Knego, Ivica Jelić, Ante Čutura, Branko Peašinović, Željko Grabušić, Boško Lozica, Zlatan Muheljić, Zdravko Pekeč, Ninoslav Saraga, Zina Urlić, Iva Šimenc, Zvonimir Bilić, Sven Ušić, Milivoj Bračun, Marcel Vučetić, Ivica Špehar, Marijan Gredelj, Marko Žaja, Cvita Gregov, Rade Krnjeta, Slobodan Jurković, Tatjana Škudar, Slobodan Kraljević, Željka Šaban Miličić, Nikola Zaman, Krunoslav Baotić, Žarko Bulat, Zdravko Čokić, Stjepan Ferenčak, Boris Brusić-Renaud, Igor Fistonić, Robert Gajić, Predrag Oluić, Jurica Mikulić, Davor Plavec, Vladimir Jelavić, Andrija Popović, Sulejman Tabaković, Anđelko Vučenik, Zdravko Gjurek, Neven Šavora, Ivo Ritz i u ime Udruge za  šport i rekreaciju "VETERAN 91" Allen Bartoš).

Čestitamo predsjednici Mariji Anzulović te svim članicama i članovima Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti te im želimo uspješan rad u mandatnom razdoblju 2023.-2027. godinu.Svi članovi pozvani su na suradnju i sportski put u ostvarenju novih i inovativnih projekata koji će biti na dobrobit sustavu sporta Grada Zagreba i Republike Hrvatske. U tome će pridonijeti i novi članovi, eminentna sportska imena, sportske legende, članovi DSVR-a.