ČLANICE DSVR NA KONFERENCIJI “Uspješne u sportu, uspješne u poslu”

  • ČLANICE DSVR NA KONFERENCIJI “Uspješne u sportu, uspješne u poslu”
    13. listopad 2023

    U organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora u hotelu Westin održana je konferencija “Uspješne u sportu, uspješne u poslu”.
    Konferencija je okupila uspješne bivše i sadašnje vrhunske sportašice. One su dokaz kako se vrhunski sportski rezultati mogu ostvariti u sportu i u poslovnom svijetu, ali postavlja se pitanje je li su za isto vrednovane u poslovnom svijetu kao što su bile vrednovane i na sportskim borilištima? Njih krase vrline kao što su veliki rad, trud, odricanje, predanost, ne odustajanje od cilja, sposobnost timskog rada, želja za uspjehom, jer jedino su s takvim vrlinama mogle postići vrhunske sportske rezultate i biti ponos naše nacije.
    Ponosni smo na naše bivše vrhunske sportašice i članice DSVR, Klaudiju Bubalo, Daniru Bilić, Renatu Šašak, Mariju Anzulović, Branku Batinić, Zinu Urlić i druge uvažene članice koje i nakon sportske karijere svoje znanje i iskustvo nesebično prenose široj sportskoj zajednici! Je su li za isto vrednovane kao i njihovi kolege, jesu li u dovoljnom broju prisutne na upravljačkim funkcijama u sportu, u tijelima upravljanja u sportskim udrugama i institucijama samo su neka od pitanja na koja žene - sportašice mogu dati odgovor. Postoje statistički podaci koji govore o tome, a nadamo se i potencijalnim analizama koje će pokazati koliko je bivših vrhunskih sportašica sa završenim preddiplomskim i diplomskim studijem zaposleno u sportskim organizacijama nacionalne i gradske razine.
    Želimo im uspjeh u poslovnom svijetu i da vrline koje ih i krase prenesu u poslovni svijet koji će ih prepoznati i sukladno njihovom radu vrednovati na najvišoj razini!
    Hvalevrijedna konferencija i pohvale organizatorima! 

    DSVR