• ODRŽAN JE SASTANAK NA TEMU ZDRAVSTVENA ZAŠTITA BIVŠIH VRHUNSKIH SPORTAŠA NAKON SPORTSKE KARIJERE
    20. svibanj 2022

Zahvaljujemo izv.prof.dr.sc. Vladimiru Ivančevu, dr.med. na stručnom i konstruktivnim sastanku vezano za temu Zdravstvena zaštita sportaša s naglaskom na bitnost praćenja zdravstvenog stanja bivših vrhunskih sportaša nakon aktivne sportske karijere. Izv.prof.dr.sc. Vladimir Ivančev, dr.med. i stručna tajnica DSVR gđa. Eleonora Kovač zaključili su kako ta tema zahtjeva posebnu pažnju te potencijalni novi projekt koji će biti nadogradnja EU Projektu Active in Sport Again na koji je DSVR izuzetno ponosno. Hvala mu što je svojim znanjem i iskustvom doprinio u AS-A projektu u segmentu zdravstvene zaštite sportaša i bio dio radnog tima u izradi Priručnika. Isti mu je uručen te je dogovorena prezentacija za studente Kineziološkog fakulteta u Splitu  o navedenom projektu. Hvala i svim članovima DSVR bez kojih projekt ne bi bio na takvoj razini.