Dvije zagrebačke dvorane u sklopu Doma sportova zvat će se po legendama hrvatskog sporta - DRAGUTIN ŠURBEK I MIRKO NOVOSEL

  • Dvije zagrebačke dvorane u sklopu Doma sportova zvat će se po legendama hrvatskog sporta - DRAGUTIN ŠURBEK I MIRKO NOVOSEL
    17. siječanj 2024

    Društvo sportaša veterana i rekreativaca može biti ponosno Odlukom Upravnog vijeća ustanove Upravljanje sportskim objektima jer dvije zagrebačke dvorane u sklopu Doma sportova, a nakon što budu obnovljene, zvat će se po legendama hrvatskog sporta - Dvorana jedan zvat će se "Mirko Novosel", a popularna Dvojka nosit će ime "Dragutin Šurbek" po nezaboravnom velikanu svjetskog stolnog tenisa i jednom od osnivača DSVR-a.
    Tim više smo ponosni, jer je inicijativa - prijedlog o imenovanju Dvorane u ime sportskog velikana "Dragutin Šurbek" pokrenuto od strane Upravnog odbora DSVR-a - Odlukom koja je donijeta na 4. sjednici UO DSVR 13. rujna 2022. godine o upućivanju prijedloga Upravnom vijeću USO.
    Veliko hvala na realizaciji svima koji su u tome doprinijeli, veliko hvala Upravnom vijeću ustanove Upravljanje sportskim objektima na zalaganju i provedbi hvalevrijedne inicijative. Ne zaboravimo kako je DSVR pokrenulo inicijativu i o imenovanju jedne od ulica u Gradu Zagrebu u ime Dragutin Šurbek još 2019. godine te se nadamo realizaciji i te hvalevrijedne inicijative.

    DSVR