• PRIPREME ČLANICE SAVJETA DSVR GĐE. BRANKE BATINIĆ ZA VETERANSKO EP U STOLNOM TENISU I SURADNJA S DIGNETSOFTWARE D.O.O.
    29. svibanj 2023

Članovi DSVR žele puno uspjeha gđi. Branki Batinić na nadolazećem veteranskom EP u stolnom tenisu!
    Hvala joj na ostvarenoj suradnji s DignetSoftware d.o.o. te željno očekujemo DIGNETDAYS na kojem će DSVR biti partner i nositelj Panela "Digitalizacija u sportu" u listopadu 2023.!
    Pripreme oko organizacije panela su započele, a željno očekujemo i prvi Newsletter s više informacija o svemu!

BRANKA BATINIĆ je bivša vrhunska stolnotenisačica iz Vinkovaca. Članica je Savjeta DSVR. Bila je 22 puta prvakinja Jugoslavije, 16 puta prvakinja Balkana, 42 puta prvakinja Hrvatske, najbolja sportašica Jugoslavije 1975., najbolja sportašica Hrvatske 1975. i 1984., najbolja sportašica Zagreba 1984. i Vinkovaca 1975., šest godina zaredom najbolja sportašica Akademskog sportskog društva Mladost (1980. - 1986.), dobitnica Nagrade Grada Zagreba 1981., osvajačica je sedam medalja sa svjetskih i europskih prvenstava za vrijeme aktivnog igranja, sedam puta veteranska europska prvakinja i dva puta svjetska veteranska prvakinja. U 2021. godini dobitnica je Nagrade HOO-a Matija Ljubek za iznimna sportska postignuća i doprinos stolnom tenisu u nas i svijetu. Dobitnica je godišnje Državne nagrade za sport „Franjo Bučar“ za 2022. i nagrade SSGZ-a – TROFEJ za životno djelo.
    Ponosni smo što je Branka Batinić članica DSVR koja i dalje aktivno sudjeluje na međunarodnim veteranskim prvenstvima i svim aktivnostima DSVR!