PROGLAŠENJE SPORTAŠA ZAGREBA ZA 2022. - PONOSNI NA ČLANOVE DSVR-a NA NAGRADI TROFEJ SSGZ-a

  • PROGLAŠENJE SPORTAŠA ZAGREBA ZA 2022. - PONOSNI NA ČLANOVE DSVR-a NA NAGRADI TROFEJ SSGZ-a
    15. prosinac 2022

    15.12.2022. - Održana je svečanost "Proglašenje sportaša Zagreba za 2022. godinu" u organizaciji Sportskog saveza Grada Zagreba. Nagrade su uručene najboljim sportašicama, sportašima, ekipama, posadi, trenericama, trenerima te su uručene nagrade za životno djelo - Trofej SSGZ-a bivšim vrhunskim sportašicama i sportašima koji su svojim sportskim postignućima i rezultatima ostavili neizbrisiv trag na nacionalnoj i svjetskoj razini.
    Sportski savez Grada Zagreba najboljom sportašicom proglasio je proslavljenu diskašicu Sandru Perković, dok je Anđelo Kvesić izabran za najboljeg sportaša. GNK Dinamo i RK Lokomotiva trijumfirali su u ekipnoj konkurenciji, a u parovima ili štafeti, neprikosnovena su braća Sinković.
    Nagrade su uručili predsjednik Gradske skupštine g. Joško Klisović, dogradonačelnik Zagreba Luka Korlaet, državni tajnik za sport Tomislav Družak, predsjednik SSGZ-a g. Vjekoslav Šafranić te glavni tajnik SSGZ-a g. Tomislav Stojak.
     
    Ovom prilikom čestitamo našoj članici i članovima - dobitnicima Trofeja SSGZ-a za životno djelo gđi. Branki Batinić, g. Branku Peašinoviću, g. Svenu Ušiću kao i svim ostalim uvaženim laureatima u toj konkurenciji.
    Svakako su za spomenuti uvažene članice i članovi DSVR - a koji su označili povijest hrvatskog sporta u nas i svijetu, a koji su doprinijeli sjaju svečanosti proglašenja najboljih u 2022. godini:
    - Klaudija Bubalo,
    - Marija Anzulović,
    - Erna Hawelka,
    - Branka Batinić,
    - Danira Nakić Bilić,
    - Renata Šašak,
    - Zina Urlić,
    - Iva Šimenc,
    - Vjekoslav Šafranić,
    - Nikola Plećaš,
    - Andro Knego,
    - Tomislav Paškvalin,
    - Vlado Šola,
    - Sven Ušić,
    - Branko Peašinović,
    - Ante Čutura,
    - Robert Basić,
    - Miroslav Novković,
    - Tomislav Crnković,
    - Anđelko Vučenik,
    - Stjepan Ferenčak,
    i mnogi drugi.
     
    DSVR