UMRO JE GOSPODIN TOMISLAV ŠEPEC, ISTAKNUTI SPORTSKI DJELATNIK I DUGOGODIŠNJI PREDSJEDNIK ZŠS-A

  • UMRO JE GOSPODIN TOMISLAV ŠEPEC, ISTAKNUTI SPORTSKI DJELATNIK I DUGOGODIŠNJI PREDSJEDNIK ZŠS-A
    25. kolovoz 2022

    Društvo sportaša veterana i rekreativava upućuje iskrenu sućut obitelji, prjateljima i kolegama gospodina Tomislava Šepeca, istaknutog sportskog djelatnika i dugogodišnjeg predsjednika ZŠS-a. Posljednji ispraćaj gospodina Tomislava Šepeca bit će u ponedjeljak, 29. kolovoza 2022. godine u 13:20 sati na Gradskom groblju Miroševac u Zagrebu.

    Iskrena sućut obitelji, prijateljima, kolegicama i kolegama g. Tomislava Šepeca.

    IN MEMORIAM
    Gospodin Tomislav Šepec, višegodišnji predsjednik Zagrebačkog športskog saveza, umro je jučer u 82. godini života nakon duge i teške bolesti. Bio je član Izvršnog odbora ove sportske organizacije, njezin potpredsjednik, a zatim od 2004. do 2012. godine i predsjednik Zagrebačkog športskog saveza.

    Tomislav Šepec bio je veliki zaljubljenik u sport, osobito u streljaštvo, predani streljački djelatnik, dobitnik niza nagrada između kojih ističemo Nagradu Franjo Bučar, Trofej Hrvatskog streljačkog saveza i Nagradu za životno djelo Zagrebačkog športskog saveza.
    Aktivno je sudjelovao u osnivanju Hrvatskog olimpijskog odbora 1991. godine. Od 1. srpnja 1993. do mirovine 2011. godine bio je glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza, a u tom su razdoblju hrvatski strijelci osvojili više od 140 medalja na Olimpijskim igrama, Svjetskim i Europskim prvenstvima, te Mediteranskim igrama.
    SSGZ