PREDSTAVLJANJE NACRTA PRIJEDLOGA ZAKONA O SPORTU

  • PREDSTAVLJANJE NACRTA PRIJEDLOGA ZAKONA O SPORTU
    22. kolovoz 2022

    Predsjednica DSVR gđa. Klaudija Bubalo i stručna tajnica gđa. Eleonora Kovač sudjelovale su na predstavljanju Nacrta prijedloga Zakona o sportu u prostorijama SSGZ-a, a u organizaciji Ministarstva turizma i sporta/Uprave za sport. Ispred Ministarstva/Uprave za sport prisustvovali su državni tajnik g. Tomislav Družak, ravnatelj g. Krešimir Šamija, gđa. Nives Jurić i g. Josip Pavić. Predsjednik SSGZ-a g. Vjekoslav Šafranić i glavni tajnik g. Tomislav Stojak uputili su riječi dobrodošlice, zahvale i podrške predmetnoj inicijativi, a vezano za predmetni Nacrt te sve u interesu razvoja i boljitka sporta u svim segmentima kako na nacionalnoj razini tako i na razini sustava sporta Grada Zagreba.
    Na predstavljanju predmetnog Nacrta prijedloga Zakona o sportu sudjelovali su predstavnici iz sustava sporta (predsjednici i tajnici GSS-a te gosti iz ostalih županija).
    Nakon konstruktivne rasprave još jednom svi prisutni pozvani su da svoje sugestije i prijedloge dostave putem e-savjetovanja do 29.08.2022., a u interesu donošenja (u budućem razdoblju) što kvalitetnijeg ZOS-a koji će biti u funkciji sporta i sportaša na ponos šire društvene zajednice.

    DSVR