POSJET DELEGACIJA ASVNS I DSVR GRADSKOJ UPRAVI ZA SPORT NOVOG SADA

  • POSJET DELEGACIJA ASVNS I DSVR GRADSKOJ UPRAVI ZA SPORT NOVOG SADA
    14. svibanj 2022

    U subotu, 14.05. delegacije ASVNS i DSVR (g. Šavora, g. Šafranić, gđa. Šašak, gđa. Batinić, g. Paškvalin, g. Peašinović i gđa. Kovač) imale su prijem kod g. Ognjena Cvjetićanina, člana gradskog vijeća za sport i omladinu grada Novog Sada. Ispred ASVNS pozdravio je sve prisutne g. Pejčić, a dopredsjednik DSVR g. Neven Šavora zahvalio se na prijemu te se ukratko osvrnuo na značaj i razvoj sporta općenito, ali i na sufinanciranje sporta u Novom Sadu gdje se proračun povećao u odnosu na prijašnje razdoblje. Isto je pohvalio i naglasio kako se svako financijsko ulaganje u sport i sportaše u jednom gradu, lokalnoj zajednici i državi vraća puno više od uloženog na ponos jedne društvene zajednice. Razmijenjena su iskustva i otvorena je suradnja s čelnim ljudima sporta Novog Sada.
    U drugom dijelu protokola, delegacije su posjetile Petrovaradinsku tvrđavu, spomenik kulture te krasan dan završili s prijateljskim druženjem. Hvala delegaciji ASVNS na predivnom gostoprimstvu, novim spoznajama i znanjima gdje smo donijeli zaključke oko realizacije zajedničkih projekata te dugoročnog razvoja dviju asocijacija.
    Također, veliko hvala zagrebačkoj delegaciji, članicama i članovima DSVR koji su uveličali odlazak na potpisivanje Sporazuma o suradnji.

    DSVR