INFO ZA ČLANOVE I I SURADNIKE DSVR-A - AKTIVNOSTI I RAD DSVR-A KROZ 2021. I NADOLAZEĆU 2022.

  • INFO ZA ČLANOVE I I SURADNIKE DSVR-A - AKTIVNOSTI I RAD DSVR-A KROZ 2021. I NADOLAZEĆU 2022.
    13. prosinac 2021

    Poštovani članovi,
    obavještavamo Vas kako su na Internet stranici DSVR-a implementirani dokumenti za 2022. godinu, najnovije vijesti vezane za realizirane aktivnosti u 2021. kao i vijest o završetku Europskog projekta Active in Sport Again. Na istoj možete preuzeti Priručnik AS-A i Edukativnu brošuru za bivše vrhunske sportaše te pogledati sve materijale koje smo odradili u suradnji s partnerima iz Slovenije i Bugarske kao i našim suradnicima SSGZ, Sport za sve, NZJZ Dr. Andrija Štampar i Ured za udruge Vlade RH. O svemu više možete pogledati i na društvenoj mreži gdje je i fotogalerija svih aktivnosti - https://m.facebook.com/ActiveInSportAgain/. O  Projektu AS-A pripremljen je  i prigodan film na YouTube DSVR.
    Također, otvoren je NOVI LINK – PROJEKT ŽENE U SPORTU, gdje nam je cilj staviti naglasak na popularizaciju bivših vrhunskih sportašica koje su označile sportsku povijest, a intencija je da se iste što više implementiraju u društvenu zajednicu svojim znanjem i iskustvom. Ovim putem molimo uvažene članice uz suglasnost da nam dostave svoje sportske intervjue ili fotografije kako bi doprinijeli u promociji navedenog projekta s  kojim ćemo se intenzivno baviti kroz 2022. godinu.
     
    Osim navedenog želja nam je staviti naglasak i podsjetiti širu javnost i medije o našim uvaženim članovima koji više nisu među nama kao što su Dragutin Šurbek, Slaven Zambata, Zlatan Saračević, Ivo Trumbić, Krunoslav Hulak i dr., a koji su dali veliki doprinos sportskoj javnosti u nas i svijetu.
     
    Unaprijed Vam hvala na suradnji i doprinosu u radu DSVR-a.
     
    Za sve prijedloge i pitanja stojimo Vam na raspolaganju
     
    Srdačan pozdrav,
     
    Društvo sportaša veterana i rekreativaca
    Stručni tajnik
    Eleonora Kovač, mag.cin.
    Mob: +385 99 251 8894
    A: Vojnovićeva 42/II, 10000 Zagreb, Hrvatska