SRETAN ROĐENDAN GOSPODINU SLOBODANU KRALJEVIĆU! (JEDAN OD OSNIVAČA DSVR)

  • SRETAN ROĐENDAN GOSPODINU SLOBODANU KRALJEVIĆU! (JEDAN OD OSNIVAČA DSVR)
    01. listopad 2021

    SRETAN ROĐENDAN GDIN. SLOBODANU KRALJEVIĆU - JEDNOM OD OSNIVAČA DSVR!
    Gospodin Slobodan Kraljević istaknuti je član i osnivač udruge Društvo sportaša veterana i rekreativaca koje djeluje od 2010. godine te kroz Društvo predlaže i sudjeluje u realizacijama programa i projekata koji su bitni za opstojnost sustava sporta na gradskoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.
    Također, iznimno je važno spomenuti kako je začetnik suradnje DSVR-a s Kineziološkim fakultetom u Zagrebu čiji je i donator knjiga o judu, koje je donirao u srpnju 2019. godine.
    Začetnik je i idejni nosilac te potpredsjednik novoosnovane radne skupine koju je osnovao Upravni odbor DSVR-a 2018. godine pod nazivom Stalno radno tijelo „Lice i naličje vrhunskog sporta“ koje djeluje u javnosti u suradnji s eminentnim liječnicima Hrvatskog društva sportske medicine i Hrvatskog društva medicine rada i sporta, a sve u interesu zdravstvene zaštite sportaša od najmlađe dobi, ali i s posebnim naglaskom na zdravstvenoj zaštiti vrhunskih sportaša.
    Svoj doprinos u sportu oplemenio je tako da je i danas aktivni promotor sporta na raznim sportskim priredbama te kao član DSVR-a aktivno sudjeluje u edukacijama, okruglim stolovima, seminarima, predlažući konstruktivna rješenja,  a sve u svrhu i za dobrobit sustava sporta.

    DSVR