PRIMJER DOBRE PRAKSE BIVŠIH VRHUNSKIH SPORTAŠICA (AS-A) U SUSTAVU SPORTA I RAZVOJ SURADNJE IZMEĐU SPORTSKIH UDRUGA NA NACIONALNOJ RAZINI

  • PRIMJER DOBRE PRAKSE BIVŠIH VRHUNSKIH SPORTAŠICA (AS-A) U SUSTAVU SPORTA I RAZVOJ SURADNJE IZMEĐU SPORTSKIH UDRUGA NA NACIONALNOJ RAZINI
    01. rujan 2021

    Ponosni smo na rad i djelovanje članice Upravnog odbora Društva sportaša veterana i rekreativaca gđe. Marije Anzulović koja kontinuirano radi na promociji DSVR-a, ali i promociji sporta odbojke kako na gradskoj tako i na nacionalnoj razini.
    Gđa. Marija Anzulović, bivša vrhunska odbojkašica, po struci univ. bacc. cin., dugogodišnja je trenerica ženskih selekcija pri Zagrebačkom odbojkaškom savezu i predana sportska djelatnica na ponos sporta odbojke u gradu Zagrebu primila je poziv za suradnju od predsjednika Zajednice sportova grada Knina g. Brune Rašića, a sve na zadovoljstvo struke – trenera odbojke te odbojkašica iz Odbojkaškog kluba Mladost 2000.
    Gđa. Marija Anzulović održala je pokazni trening iz odbojke u OŠ Domovinske zahvalnosti Knin te svoje znanje i iskustvo nesebično prezentirala struci i sportašicama.
    U ovoj hvalevrijednoj i lijepoj sportskoj akciji sudjelovala je i gđa. Marija Omazić ravnateljica OŠ Domovinske zahvalnosti Knin u čijoj se školskoj dvorani i održao pokazni trening, predsjednik OK Mladost 2000 g.  Željko Tomljenović te predsjednik Hrvatskog saveza sjedeće odbojke g. Dragan Matić.
    Ovo je odličan primjer kako bivše vrhunske sportašice i sportaši aktivno sudjeluju u radu sustava sporta, promoviraju struku, doprinose u edukaciji i razmijeni iskustva s kolegicama i kolegama, a na zadovoljstvo ponajviše sportašica i sportaša, odnosno svih dobnih kategorija.
    DSVR provodi EU Project Active in  Sport Again kojemu je cilj involviranje bivših vrhunskih sportašica i sportaša u sustav sporta te dugoročne djelovanje u istome svojim znanjem i iskustvom.
    Gđa. Marija Anzulović primjer je stručne osobe koja sve navedeno daje u svrhu razvoja, boljitka i promocije sporta odbojke, ali i sustava sporta općenito u svim segmentima.
    DSVR