10. GODINA POSTOJANJA UDRUGE DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA

  • 10. GODINA POSTOJANJA UDRUGE DRUŠTVA SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA
    30. studeni 2020

    10. godina postojanja udruge – DRUŠTVO SPORTAŠA VETERANA I REKREATIVACA
    Društvo sportaša veterana i rekreativaca osnovano je 28.10.2010. godine radi kvalitetne pripreme i provedbe projekata i programa iz područja sustava sporta, zdravstva, kulture i gospodarstva ali isto tako i radi okupljanja, druženja i razmjene iskustava svih članova. Projekte i programe koje provodi DSVR provode se u svrhu unapređenja i očuvanja sustava sporta u svim segmentima na gradskoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini uz pomoć nebrojenih iskustava eminentnih članova DSVR-a sadašnjih i bivših vrhunskih sportaša iz preko 30-ak sportova i osvojenih više od 300 medalja s Olimpijskih igara, svjetskih i europski natjecanja, ali i rekreativaca i stručnih djelatnika iz sustava sporta.
    Naglasak je stavljen na širenje svijesti o bitnosti bavljenja sportom i sportskim aktivnostima od najranije životne dobi, a ciljevi Udruge su permanentna edukacija članova o značaju sportske aktivnosti organiziranjem predavanja, seminara, javnih tribina i sportskih konferencija kao i organiziranje sportskih susreta i natjecanja te donošenje strateških prijedloga i dokumenata koji su ili će biti u funkciji razvoja i opstojnosti sustava sporta Grada Zagreba i Republike Hrvatske. Svakako jedan od mota Društva sportaša veterana i rekreativaca je:
    LLL – Long Live Learning - Učenje kroz cijeli život
    LLS – Long live sport – sport kroz cijeli život
    Ponosni smo na rad i djelovanje u sportskoj zajednici kao i na veliki doprinos članova ambasadora sporta Republike Hrvatske u svim segmentima sustava sporta. Nažalost, neki od dragih članova, bivših vrhunskih sportaša više nisu s nama iako su ostali u našim srcima i velikom sjećanju na ponos sviju nas.

    DSVR