• RK Lokomotiva Zagreb je suradnik na EU projektu DSVR - Active in Sport Again! - PRIMJER DOBRE PRAKSE UPRAVLJANJA KLUBOM
    07. rujan 2020

Jedan od primjera dobre prakse upravljanja sportskim klubom, motiviranju i brigom o sportašicama te provedbom kvalitetnih i stručnih trenažnih procesa provodi se u RK Lokomotiva Zagreb - suradnik na projektu Active in Sport Again!
    Članovi DSVR sudjelovali su na treningu mlađe dobnih kategorija 2003., 2004., 2005., 2006. i 2007. godište koji provode treneri/ice bivši vrhunski sportaši/ice - dvorana 3 Doma Sportova od 16.00 do 18.00 te na treningu seniorki uz stručni nadzor vrhunskih trenera i psihologa - dvorana 2 Doma Sportova od 18.00 do 20.00. Direktorica kluba je gđa. Klaudija Bubalo bivša vrhunska sportašica iz rukometa RH ujedno i predsjednica DSVR koja dugi niz godina vodi klub gradskog značaja i jednog od najtrofejnijih sportskih klubova u Republici Hrvatskoj. RK Lokomotiva Zagreb broji cca 400 sportašica svih dobnih kategorija (300 sportašica - rukometna sportska škola) na ponos je Gradu Zagrebu i RH.