TOMISLAV PAŠKVALIN NOVI PREDSJEDNIK SRT-A LICE I NALIČJE VRHUNSKOG SPORTA

  • TOMISLAV PAŠKVALIN NOVI PREDSJEDNIK SRT-A LICE I NALIČJE VRHUNSKOG SPORTA
    13. veljača 2020

    Održan je treći sastanak SRT-a Lice i naličje vrhunskog sporta na kojem je Tomislav Paškvalin izabran za novog predsjednika.

    Naš bivši vaterpolski reprezentativac predsjedanje SRT-om preuzeo je nakon što je bivša predsednica dr. Aleksandra Szekely podnijela ostavku u prosincu 2019. iz opravdanih razloga i ostala članicom SRT-a. Temeljem dosadašnjeg velikog angažmana Tomislava Paškvalina, članovi SRT-a predložili su upravo njega za novog predsjednika SRT-a Lice i naličje vrhunskog sporta.

    Također, SRT-u se pridružila Marija Anzulović, članica Upravnog odbora DSVR-a i bivša vrhunska odbojkašica, koja je pokazala veliki interes za tematiku kojom se bavi SRT. Sastanku je prisustvovao i Marin Šarec, sportski novinar s dugogodišnjim iskustvom vezanim za tematiku sporta. Kako je zaključeno na sastanku 7. veljače 2020., a vezano za potrebu pojavljivanja u medijima da bi se svi zacrtani ciljevi na što kvalitetniji način i sproveli te kako bi senzibilizirala javnost, Šarec je iskazao zanimanje da se priključi našem radu kako bi se praćenje tema kojima se bavi SRT Lice i naličje vrhunskog sporta na što kvalitetniji način prezentiralo javnosti.