• BIVŠA VRHUNSKA SPORTAŠICA GĐA. MARIJA ANZULOVIĆ, ČLANICA UPRAVNOG ODBORA DSVR I ZAKLADE DSVR U RADIO EMISIJI RADIO MARIJA - TEMA: SPORT
    16. listopad 2019

Dragi članovi, obavještavamo Vas kako na linku možete poslušati radio emisiju na Radio Marija od 16.10.2019. o sportu, sportskoj karijeri, predanom sportskom radu naše članice Upravnog odbora DSVR gđe. Marije Anzulović. Bivša vrhunska sportašica, danas sportska djelatnica pri ZOS - u i aktivna članica DSVR-a kao i Zaklade DSVR (članica UO) svoja  iskustva podijelila je nesebično, iskreno, stručno i s puno emocija s publikom. Također, hvala joj na velikom angažmanu i zalaganju u radu Društva sportaša veterana i rekreativaca i Zaklade DSVR koje promovira kontinuiranim nastupima u medijima (radio, TV) kao i na konferencijama.