Regionalni seminar OFFS trenera i lidera u Čakovcu od 19. do 21. srpnja 2019.

  • Regionalni seminar OFFS trenera i lidera u Čakovcu od 19. do 21. srpnja 2019.
    21. srpanj 2019

    Održan je Regionalni seminar OFFS trenera i lidera u Čakovcu od 19. do 21. srpnja 2019.
    Uvodni pozdrav održala je organizatorica i dir. ureda CCPA Hrvatska gđa. Renata Gomaz te upoznala sve sudionike s organizacijskim timom i instruktorima OFFS-a (predstavnice DSVR-a-partner CCPA Hrvatska - gđa. Aleksandra Lipić i gđa. Eleonora Kovač i CCPA BIH - gl. koord. gđa. Vildana Delalić-Elezović i instruktori g. Nenad Đapić, g. Adem Duraković i g. Adis Bešić).
    Sudionici Seminara su iz sljedećih gradova i općina iz RH i BIH: Kotoriba, Sinj, Split, Doboj, Žepče, Maglaj, Zenica, Petrovo, Gračanica te gosti iz Crne Gore.
    Prvi dan održan je tradicionalno Bon Bon kup, edukativno predavanje "3 D trening" i predstavljanje sudionika po gradovima i općinama koji su opisali od kud dolaze te su prezentirali sportske, kulturne i gospodarske karakteristike grada.
     

    Završni dan OFFS Seminara za trenere i lidere u Čakovcu obilježen je edukativnim predavanjem i radionicom za trenere na temu "Zaštita djeteta", predavač gđa. Eleonora Kovač - stručna tajnica DSVR (DSVR - partner u provedbi OFFS projekta u organizaciji CCPA - OFFS Hrvatska) i edukativnim predavanjem gošće OFFS-a gđe. Marijane Dragović, molekularni biotehnolog na temu "Zdrava prehrana sportaša i zdrave prehrambene navike". Treneri su pokazali interes za ovu temu kojoj će sigurno posvetiti više pažnje u nadolazećem OFFS-u u svojim sredinama.
    Dir. ureda CCPA Hrvatska gđa. Renata Gomaz prezentirala je zaključke Seminara te se zahvalila svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju u teoretskom i praktičnom dijelu Seminara, također zahvalila se svim instruktorima iz CCPA BIH i CCPA HR. Sve prisutne sudionike pozdravila je i gđa. Vildana Delalić Elezović - gl. koordinator CCPA BIH na sudjelovanju "novih-starih" sudionika koji će u kolovozu i rujnu 2019 provesti OFFS.

    Održan je još jedan OFFS Seminar na kojem su se okupili treneri, kineziolozi, učitelji te svi koji svoju ljubav prema radu s djecom žele oplemeniti u sklopu OFFS projekta koji živi već 21 godinu, a sada već u 22 države.

    Više o svim informacijama na: https://www.facebook.com/Društvo-sportaša-veterana-i-rekreativaca-1607601659460190/ i https://www.facebook.com/pg/OPEN-FUN-FOOTBALL-SCHOOLS-CROATIA-214553305283127/posts/