MANIFESTACIJA LJETO NA SAVI - ZAGREB

  • MANIFESTACIJA LJETO NA SAVI - ZAGREB
    09. kolovoz 2019

    Manifestaciji Ljeto na Savi pridružili su se i ugostitelji s barovima na otvorenom te će do sredine rujna organizirati niz zabavnih programa. Večeras od 19 sati u svim barovima započeo je gastro program, uz likovno – umjetnički performans, kao idealan uvod u ljetni vikend.
    Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, pridružio se događanjima u sklopu manifestacije.  

    Svi europske metropole, od Frankfurta na Majni do Budimpešte i Beča na Dunavu, žive na rijekama. Zagreb je jedini grad koji ne živi na svojoj rijeci. Ovaj mali projekt je početak povratka Zagrepčana na Savu, rekao je gradonačelnik Bandić.

    Hvala gradonačelniku na svesrdnoj pomoći, bez njegove podrške ovog projekta ne bi bilo. Ovim projektom ne samo da vraćamo Zagrepčane na obalu Save, nego vraćamo rijeku Savu našem gradu Zagrebu, istaknula je pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Sanja Jerković te dodala da od prirodnih kapitala imamo Savu i Medvednicu te kako je došlo vrijeme da jedno i drugo pravedno valoriziramo, a ovo je jedan od načina.

    Podsjećamo, osim u gastronomskoj ponudi, na tri lokacije Ljeta na Savi posjetitelji mogu uživati u potpuno besplatnim kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima, kao što su predstave, kino – projekcije, kreativne radionice, koncerti, paragliding, raftanje Savom, AirBadminton i mnoge druge aktivnosti za sve uzraste.


    Izvor: www.zagreb.hr