ODRŽAN JE 15. PO REDU TURNIR KUGLOM PROTIV PUŠENJA

  • ODRŽAN JE 15. PO REDU TURNIR KUGLOM PROTIV PUŠENJA
    15. travanj 2019

    Članovi DSVR-a (predsjednica DSVR-a Klaudija Bubalo, Nikola Dragaš, Vjekoslav Šafranić, Tomislav Paškvalin, Željko Grabušić, Branko Peašinović, Zdravko Pekeč, Eleonora Kovač i dr.) u velikom broju uveličali su 15. po redu turnir "Kuglom protiv pušenja"! Sportsko, zabavna i edukativna priredba i ove godine okupila je veliki broj sportašica, sportaša, trenera, roditelja i djelatnika iz sustava sporta. Turnir je i ove godine tradicionalno otvorio gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić.
    Pobjednica u ženskoj konkurenciji bila je Dora Kalaus - rukometašica RK Lokomotive Zagreb i naša reprezentativka, a u muškoj konkurenciji pobjedu je ostvario glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba g. Zdenko Antunović.
    Predsjednik SSGZ-a i osnivač ove priredbe g. Nikola Dragaš zahvalio se sudionicima turnira i gledateljima na dolasku i podršci te zaželio svima da učine ono što je najbolje za njihovo zdravstveno stanje, a to je uključivanje u sportske aktivnosti i zdravi način življenja bez i jednog oblika ovisnosti koje štete zdravlju.
    Hvala organizatoru na odličnoj organizaciji i velikom truda da sve protekne na najvišem nivou kao i svake godine.

    Stručna tajnica DSVR
    Eleonora Kovač, prof.