• DSVR NA DODJELI NAGRADA ZA SPORTAŠICU I SPORTAŠA KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE ZA 2018.
    28. siječanj 2019

U petak, 25. siječnja 2019. na svečanosti - Dodjela nagrada za sportašice i sportaše Krapinsko-zagorske županije za 2018. godinu, stručna tajnica DSVR-a, gđa. Eleonora Kovač u ime predsjednice DSVR-a Klaudije Bubalo, upravitelja Zaklade DSVR Vjekoslava Šafranića i svih članova DSVR-a kratkim govorom pozdravila je sve prisutne visoke uzvanike, župana Krapinsko - zagorske županije g. Željka Kolara, zamjenika gradonačelnika Krapine Branka Varjačića, predsjednika Sportske zajednice Krapinsko-zagorske županije Tihomira Vančinu, predstavnike Hrvatskog nogometnog saveza, g. Zorislava Srebrića, g. Marijana Kustića i dr.,  sportašice i sportaše, trenere, stručne djelatnike, roditelje, prijatelje sporta te podijelila nagrade najboljima u mlađe dobnim kategorijama i zaželjela im puno sportskog uspjeha, zdravlja i odličnih rezultata u 2019. godini!
    Najboljem sportašu i sportašici za 2018. godinu nagrade je uručio član DSVR-a g. Tomislav Paškvalin, dvostruki olimpijski pobjednik i bivši vrhunski sportaš s nebrojenim nagradama svjetskih razina. Također, stvoreni su novi kontakti i preduvjeti za OFFS projekt koji bi se potencijalno mogao provesti i u Krapini s vrhunskim stručnim kadrom. Zahvaljujemo se na pozivu glavnom tajniku Sportske zajednice Krapinsko - zagorske županije g. Branku Piljeku i predsjedniku Tihomiru Vančini bez kojih ovo događanje ne bi bilo organizirano na vrhunskom nivou i s toliko ljubavi!