UVAŽENI ČLANOVI dsvr-A DR. SC. MARCEL VUČETIĆ I DR. SC. DAMIR ŠKARO na konferencija pod nazivom "Sportski menadžment - ključ uspjeha u europskom i hrvatskom sportu"

• UVAŽENI ČLANOVI dsvr-A DR. SC. MARCEL VUČETIĆ I DR. SC. DAMIR ŠKARO na  konferencija pod nazivom
    24. rujan 2018

U organizaciji Hrvatske asocijacije za sportski menadžment, uz podršku i u suradnji s Hrvatskom olimpijskom akademijom, Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i CBBS-om, konzultantsko-EU lobističkom tvrtkom iz Zagreba, povodom Europskog tjedna sporta, održala se konferencija pod nazivom "Sportski menadžment - ključ uspjeha u europskom i hrvatskom sportu". Navedena konferencija sastojala se od dvije panel rasprave:
    1) Kvalitetno upravljanje u sportu kao preduvjet ostvarivanja vrhunskih rezultata
    2) Karijera nakon sportske karijere (naglasak na karijeru u upravljačkom segmentu)
    Prvoj panel raspravi, "Kvalitetno upravljanje u sportu kao preduvjet ostvarivanja vrhunskih rezultata" svojim znanjem i iskustvom doprinijeli su i uvaženi članovi Društva sportaša veterana i rekreativaca dr. sc. Marcel Vučetić i dr. sc. Damir Škaro.
    Ponosni smo na njihov angažman, profesionalno i sportsko iskustvo koje su podijelili s publikom te doprinijeli navedenoj tematici da se u što skorije vrijeme operacionalizira na nacionalnom nivou. Također, hvala moderaturu navedene konferencije, našem članu velemajstoru Alojzije Jankoviću na izuzetnoj koordinaciji svih istaknutih panelista.