Predstavljanje projekta MVPiz

• Predstavljanje projekta MVPiz
    31. kolovoz 2024

Predstavljanje projekta MVPiz u Zagrebu podržali su doredsjednica DSVR, bivša vrhunska sportašica i jedna od najboljih rukometašica u povijesti ženskog rukometa RH Klaudija Bubalo i dopredsjednik DSVR, olimpijac, vaterpolska legenda i povjerenik Predsjednika RH za sport Tomislav Paškvalin. Projekt MVPiz podržali su Hrvatski olimpijski odbor i Europski olimpijski odbori, kao i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša te brojni vrhunski sportaši, olimpijke i olimpijci.
    MVPiz je više od digitalne platforme – to je projekt koji transformira način na koji djeca u Hrvatskoj otkrivaju sport i sudjeluju u njemu. Kao digitalni most koji spaja sve sportske aktivnosti i sadržaje na jednom mjestu, MVPiz povezuje sportske organizacije s roditeljima i djecom, olakšavajući im pronalazak idealnog sporta. Besplatna platforma nudi besplatne probne periode treninga iz sportskih aktivnosti, omogućujući djeci istraživanje vlastitih potencijala. MVPiz je nastao kao odgovor na zabrinjavajući pad interesa za fizičku aktivnost među mladima, s jasnom misijom - učiniti sport dostupnim svakom djetetu, bez obzira na njihovu lokaciju, financijske mogućnosti i tjelesne predispozicije.