OBILJEŽAVANJE ŠESTE OBLJETNICE SMRTI SPORTSKOG VELIKANA DRAGUTINA ŠURBEKA, UTORAK, 9. SRPNJA 2024., 10.00, ZAGREBAČKO GROBLJE MIROGOJ

 • OBILJEŽAVANJE ŠESTE OBLJETNICE SMRTI SPORTSKOG VELIKANA DRAGUTINA ŠURBEKA, UTORAK, 9. SRPNJA 2024., 10.00, ZAGREBAČKO GROBLJE MIROGOJ
  04. srpanj 2024

  Poštovane i drage članice i članovi, dragi sportski prijatelji i suradnici,
  delegacija Društva sportaša veterana i rekreativaca s delegacijama Hrvatskog stolnoteniskog saveza i Stolnoteniskog saveza Zagreba položit će u utorak, 9. srpnja 2024. u 10.00 sati cvijeće na grob Dragutina Šurbeka u Aleji velikana na zagrebačkom groblju Mirogoj. Pozivamo vas da uveličate i obilježite šestu obljetnicu smrti najboljeg hrvatskog stolnotenisača svih vremena, jednog od najboljih hrvatskih sportaša 20. stoljeća i osnivača Društva sportaša veterana i rekreativaca.
  Tom prigodom obilježit će se obljetnice smrti i ostalih sportskih velikana, članova Društva sportaša veterana i rekreativaca koji više nisu s nama, u znak sjećanja zapalit će se svijeće kod Križa na Zagrebačkom groblju Mirogoj.
  Polazište prema počivalištu Dragutina Šurbeka je iza centralne zgrade Zagrebačkog groblja Mirogoj (na izlazu s novog parkirališta prema Aleji Velikana) u 09.50 sati.

  Unaprijed se zahvaljujemo na dolasku.

  Društvo sportaša veterana i rekreativaca