• PREDSJEDNICA DSVR, OLIMPIJKA, BIVŠA VRHUNSKA ODBOJKAŠICA MARIJA ANZULOVIĆ POZIVA VAS NA UTRKU SPORTAŠI ZA SPORTAŠE
    23. svibanj 2024

Bivša vrhunska odbojkašica, olimpijka, predsjednica DSVR Marija Anzulović poziva vas - LINK na Utrka "Sportaši za sportaše" - Najbrži jarunski krug u subotu, 25. svibnja 2024. na RSC Jarun! "Dođite i istrčite svoj najbrži jarunski krug u cilju podrške potrebitim sportašima. I ne umorite se činiti dobro za one kojima je to najpotrebnije!".
    Očekuje vas ugodno sportsko društvo, a svi sudionici dobivaju majicu s natpisom "Sportaši za sportaše".
    Za one najbolje - najbrže tu su i prigodne nagrade: plaketa za pobjednika/icu, medalje (m/ž), poklon bonovi Poliklinike Medikol te mogućnost sudjelovanja na treningu vrhunskog sportaša/sportašice ili ekipe iz Grada Zagreba.

PRIJAVA NA UTRKU: LINK