POZIV NA UTRKU SPORTAŠI ZA SPORTAŠE - Objava u medijima - Večernji list

• POZIV NA UTRKU SPORTAŠI ZA SPORTAŠE - Objava u medijima - Večernji list
    03. svibanj 2024

Poštovane i drage članice i članovi, dragi sportski prijatelji u nastavku možete pogledati jednu od prvih objava u medijima - članak u Večernjem listu o projektu DSVR – Utrka „Sportaši za sportaše“ koja će se održati u subotu, 25. svibnja 2024.  na RSC Jarun s početkom u 11.00 sati. Voditelj projekta i član Upravnog odbora g. Željko Grabušić približio je široj javnosti značaj organizacije ove Utrke te naglasio: „Želimo osvijestiti ljude da se tih sportaša sjetimo i sada, a ne samo kada su bili na vrhuncu karijere. Bit svega je da današnji sportaši pa i rekreativci pomognu onima koji su nekada bili zvijezde“, a cijeli članak možete pogledati na linku: https://www.vecernji.hr/sport/sportasi-su-ponosni-nece-sami-pitati-za-pomoc-ako-nemate-zivotnu-ustedevinu-tesko-cete-zivjeti-1766212.

Svi koji se žele prijaviti na Utrku ili donirati sredstva mogu to učiniti prijavom na link: https://dsvr.depar.hr/hr/register, a ovim putem se zahvaljujemo svima onima koji su to već učinili.

Društvo sportaša veterana i rekreativaca