ODRŽAN JE STRUČNI SASTANAK SAVJETA DSVR, 13.03.2023.

• ODRŽAN JE STRUČNI SASTANAK SAVJETA DSVR, 13.03.2023.
    13. ožujak 2023

U ponedjeljak, 13. ožujka 2023. godine održan je stručni sastanak Savjeta DSVR na kojem su prisustvovale članice i članovi Savjeta, bivše vrhunske sportašice i sportaši, sportski djelatnici: gđa. Marija Anzulović, bivša vrhunska sportašica i reprezentativka iz odbojke, gđa. Zina Urlić bivša vrhunska sportašica i trenerica iz odbojke, g. Tomislav Paškvalin, dvostruki olimpijski pobjednik iz vaterpola, g. Željko Grabušić, bivši vrhunski sportaš i reprezentativac iz atletike, g. Marcel Vučetić, bivši vrhunski sportaš i reprezentativac iz atletike, g. Milivoj Bračun, bivši vrhunski sportaš iz nogometa, g. Slobodan Kraljević, bivši reprezentativac iz juda i stručna tajnica DSVR gđa. Eleonora Kovač.

Jednoglasno je izabrana koordinatorica Savjeta gđa. Marija Anzulović u skladu s člankom 37. Statuta DSVR. Savjet će donijeti daljnje smjernice vezano za rad i realizaciju aktivnosti DSVR-a koje će doprinijeti razvoju aktivnosti i djelovanju udruge u sustavu sporta kako na gradskoj tako i na nacionalnoj razini u segmentima zdravstvene zaštite sportaša, veće vidljivosti žena u sportu, sudjelovanja članova na veteranskim sportskim natjecanjima, sudjelovanja članova u sportsko - rekreativnim aktivnostima te veće vidljivosti i promocije udruge – Društva sportaša veterana i rekreativaca u RH.

Stručna tajnica
    Eleonora Kovač, mag.cin.